Purple. leiderschapsontwikkeling
arrow_drop_up arrow_drop_down

Klaar met operationeel managen en
dat het moeizaam gaat met je team?

Ontdek nu hoe het anders kan!

Leidinggeven als succesvolle ondernemer....je bent in deze rol gerold. Je bent het gewoon gaan doen.

Maar heel eerlijk? Leuk is anders.


De rol van leidinggevende kost je veel energie! Je moet erop vertrouwen dat anderen het werk net zo goed doen als jij, je moet delegeren, het is trekken en duwen, je moet lastige gesprekken voeren, je hebt te maken met mensen die minder gedreven zijn dan jij en je vraagt je af of je nu juist vrijheid en verantwoordelijkheid moet geven of strakker moet aansturen. 


Wat je wilt, is een team dat goed draait. Zodat jij je weer vrij voelt om te doen wat je het liefste doet en ook het beste in bent. Je wilt een team van mensen dat verantwoordelijkheid draagt, proactief is en meehelpt ideeën nog beter te maken. Een team waar je met een gerust hart alles aan kan overlaten, waarbij het makkelijk loopt, de energie hoog is en er ook lekker gelachen kan worden!


Hoe mooi is het om dit voor elkaar te krijgen? 

Dat jij precies weet wat jij nu moet doen (of laten :-)) om alles uit jezelf en alles uit je team te halen. en dat jij het weer leuk vindt.

Jij kunt dit ook bereiken!
Weten hoe ik je hierbij kan helpen?
Kijk dan even hier

Mariska Coachcall Purple leiderschapsontwikkeling

Nieuw! De Lead with Impact-club,     7 juni gaan we live!

Als ondernemer met je leiderschap aan de slag en meer uit je team halen op een laagdrempelige manier? Sparren met andere ondernemers, leren van elkaar en zien dat anderen met hetzelfde strugglen en gecoacht worden door mij? Dat kan bij de Lead with Impact-club!

We gaan pas 7 juni live! Maarrr....je kan je nu al inschrijven op de wachtlijst en dan krijg je de kans om als een van de eersten in te stromen met een uniek aanbod. Je zit nu nog nergens aan vast. We houden je op de hoogte van alles wat komen gaat.


Are you in?

Doorbreek de waan

Gratis ebook Van Stress naar Succes.

Kost je team je veel energie? Ben jij veel brandjes aan het blussen en operationeel aan het managen? Het kan ook anders.  Download hier gratis mijn ebook 'Van stress naar succes' En ik help je om het jezelf makkelijker te maken en meer uit je team te halen.

Met een korte scan (=leuk) en 15 waardevolle tips

Webinars en Events

Regelmatig geef ik gratis online masterclasses om jouw sterke team te creëren. Kijk hier wat er de komende tijd gepland staat.

Fix your bottleneck-call

Gaat het nog niet zo in je team als je wil en verwacht? Ik help je te ontdekken waar het aan ligt, wat je eraan kan doen en of ik je evt kan helpen!

Zorgeloos Aanspreken online programma

Zorgeloos Aanspreken

Leer nu hoe het aanspreken van je medewerkers makkelijk wordt, zodat je het op elk moment vol vertrouwen durft te doen en er ’s nachts nooit meer wakker van ligt.

Love the way you lead podcast

Love The Way You Lead- Podcast

In deze podcast geef ik je inspiratie en tips voor next level leiderschap in jouw business! Ik deel mijn eigen lessen en inzichten, learnings en tips van andere ondernemers en deel interviews met inspirerende ondernemers die ik voorbeelden vind in hoe je je bedrijf kunt leiden. Weet dat je door effectief leiderschap een win-win kan creëren voor jezelf en je bedrijf én voor je teamleden. Ik laat je in deze podcast zien hoe jij dit ook voor elkaar krijgt. Don't settle for less!

Over Purple. en Mariska

Is je team enorm gegroeid, maar bezorgt dat leidinggeven je hoofdbrekens? Ben je dat operationele managen zat? Weet je dat je met een sterk team veel kan bereiken, maar vraag je af hoe jij je team zo kunt laten functioneren? Ik help je graag! Kijk ook even de korte video.

Cookies