Geen actie, geen ander resultaat
Quote: Als jij je niet ontwikkelt, staat ook je team stil.

Geen actie, geen ander resultaat

Weet je, er zijn veel wegen die naar Rome leiden, maar wat je niet gaat helpen, is steeds in dezelfde vicieuze cirkel blijven hangen. Ik merk dat zelf altijd als ik mezelf steeds weer dezelfde vraag stel of als een keer in de zoveel tijd er iets wederom gebeurt, terwijl ik het eigenlijk anders wil. Dit zijn de signalen om andere vragen te stellen aan jezelf of te sparren met je mentor. Het is in ieder geval altijd tijd voor een actie. Doe je niks dan kan je ook geen ander resultaat verwachten, toch?

Je kunt dus ook niet verwachten dat als jij geen actie onderneemt, het er in je team anders aan toegaat. Jij zal hier altijd keuzes in moeten maken. Jij zal je hierin moeten blijven ontwikkelen. En dan is er ineens veel meer mogelijk. Dan kunnen jullie veel meer bereiken en is er veel meer fun.

Ben niet bang om hierin steeds stappen te blijven zetten. Het zorgt juist voor groei. Groei van jezelf en van je bedrijf. Laat je team ook nooit een blok aan je been worden. Dat voelt voor veel ondernemers namelijk wel zo, maar is niet nodig. Leer wat je te leren hebt op dit vlak en jij kan met jouw perfecte team shinen met je bedrijf en de impact maken die je wil.

Ben bewust van je eigen signalen. Je herkent ze vast. En neem dan actie. Maak de keuze. Vraag om hulp. Zoek de handvatten. Dat is waar je volgende niveau zit. Dat is waar je ruimte hebt voor zoveel meer mogelijkheden. Ik weet het uit ervaring en leer je dit ook graag.

Omdat het zoveel makkelijker en leuker wordt. Niet alleen voor jou maar voor iedereen waarmee je mag werken in je mooie bedrijf!

Heb jij signalen dat je vastzit met je team of dat het er niet aan toegaat zoals je wil? Of merk je dat je niet verder kunt groeien met je bedrijf omdat jij vastzit in je managementrol? Plan een gratis Fix Your Bottleneck-gesprek in en ik kijk met je waar je nu vastloopt en wat je kan doen om dit te doorbreken.