persoonlijke groei
Persoonlijke groei yes

Persoonlijke groei

Er is zoveel overvloed maar we zien het vaak niet. En voelen doen we het ook niet. We zien wat er niet is, zijn angstig, maken onze zorgen en dit maken we graag groter. Niet omdat we dat nou zo nodig willen, maar omdat we ons niet bewust zijn dat we zo denken en voelen.

Ik ben me er al een lange tijd bewust van dat je kan kiezen voor denken in schaarste en angst of juist in overvloed. En dat je dit ook kunt voelen en dan heel anders in het leven staat en andere keuzes maakt. Maar vooral ook een andere energie meebrengt.

En toch… denk ik nog vaak in schaarste. Komen ook die angsten langs. Ik heb het vaak niet eens in de gaten. Het is dus iets wat je niet een twee drie achter je laat. Het is geen knop die je even totaal omzet. Het is een leerproces, het is groei. Je komt elke keer weer achter nieuwe blinde vlekken of het toch vastzitten in denken. Wat altijd je waarheid was, is dat wel de waarheid?

Maar hoe mooi is het als je weer een nieuw inzicht krijgt? Als je die groeistappen blijft zetten? Als je je er aan overgeeft en nieuwsgierig blijft? Als je openstaat om het ook op andere manieren te bekijken, meer te vertrouwen op je intuïtie en te geloven, te weten, dat er veel meer mogelijk is? Altijd!

Geef jezelf de ruimte om te blijven groeien. Geef hier je tijd en prioriteit aan. Ga de overvloed aan mogelijkheden en potentie zien. En laat het allemaal naar je toe komen.


PS Groeien in je leidersrol en vooral je team fantastisch laten werken? Het kan. Echt. Het kan op een manier waar je blij van wordt en die jullie de beste resultaten oplevert. Leren hoe je dit voor elkaar krijgt? Laat je coachen of doe mee aan een van mijn programma's. Meer weten en of het wat voor je is? Schrijf je hier in voor een gratis strategiegesprekhttps://purpleleiderschapsontwikkeling.nl/aanmelden-gratis-gesprek/