Als je vraagt, krijg je antwoord
Als je vraagt, krijg je antwoord

Als je vraagt, krijg je antwoord

Nou heb ik het wel vaker over vragen stellen, maar ik bedoel hier eigenlijk als jij op zoek gaat naar hulp en je vraag stelt dan krijg je antwoord. Maak gebruik van de mogelijkheden die je worden aangereikt, durf te vragen en krijg waar je naar op zoek bent.

Als ik eerlijk ben, ben ik nooit zo van alle dingen die je gratis aangereikt krijgt om die ook maar benutten. Ik ben toch altijd sceptisch. Zit er een addertje onder? Wil je me dan toch iets verkopen waar ik bijna niet onderuit kan? Wil je me wel echt helpen?

Maar als je goed rondkijkt, vind je de mooiste hulp!

Afgelopen week had ik een mooi gesprek met een voormalig klant. Hij heeft het 150 Days programma bij mij doorlopen. Inmiddels is dat afgerond maar hij ontvangt nog wekelijks mijn mail. Hij maakte gebruik van het aanbod wat ik af en toe doe om je huidige Bottleneck te ontdekken en fixen. Dit kan groter zijn of iets heel concreets en klein. Hij liep ergens in vast in zijn team, greep de mogelijkheid en had na een half uur zijn antwoord.

En zo liep ik laatst zelf ook met iets vast in mijn bedrijf. En kwam er een mogelijkheid om mijn vraag te stellen. Dat heb ik gedaan en ik kreeg mijn antwoord. Simpel en heel verhelderend. Zo makkelijk is het.

Lesson:

Stel je vraag en ontvang je antwoord! Ingewikkelder is het niet. Maak gebruik van mogelijkheden om je vragen te stellen, zodat je sneller op de juiste antwoorden komt. Ze zijn er niet voor niets. En voor je het weet hou je er ook nog mooie connecties aan over.

Zoek jij altijd hulp als je een vraag hebt?