Masterclass 'Zo onderneem je groots met je team'
Masterclass - Mariska Wijbenga

Masterclass

‘Zo onderneem je groots met je team’

In 2 uur weet je precies hoe je moeiteloos kan werken met je team en kan je dit gelijk in de praktijk brengen. Interactieve live online training voor ambitieuze ondernemers met een team. 

Praktisch

Niet allerlei theorieën en modellen, maar handson aan de slag met dat wat ertoe doet om van je team een geoliede machine te maken, zodat je met een gerust hart kunt loslaten en weer kunt ondernemen.

Simpel en to the point

Het gaat echt over de essentie. We komen to the point en ik maak het simpel en duidelijk voor je aan welke knoppen je nu gelijk kan draaien om het in je team wél te laten werken.

Teamexpert voor ondernemers

19 jaar ervaring met leiderschap en hoe je je team succesvol laat werken. Meer dan 6 jaar specifiek voor ondernemers. Ik weet waar je tegen aanloopt en ook precies wat je gaat helpen om het weer leuk te vinden in je bedrijf. 100en klanten gingen je voor. Lees meer over hun ervaringen bijv hier.

Voor wie?

Voor ondernemers met een team die ambitieus zijn en meer dan 5 medewerkers in hun team hebben. Die begrijpen dat ze een goed werkend team nodig hebben om verder te kunnen groeien en zelf hun vrijheid te behouden.

Kick off Bouw je Beste Team programma

Een sterk team ontstaat niet vanzelf…

Je bent hier waarschijnlijk omdat er iets niet lekker loopt. Jij voelt je gevangen in je bedrijf, je werkt je helemaal de blubber, je personeel kost je hoofdbrekens en slapeloze nachten en je bent bijna dagelijks gefrustreerd: 'Snappen ze het nou niet? Waarom moet ik alles zelf doen? Ik kan ze het echt niet toevertrouwen…'


En thuis krijg je het commentaar dat je ‘totaal niet meer gezellig bent’.


Tijd voor verandering. Tijd om je team zo vorm te geven dat ze je je vrijheid (terug)geeft. Tijd om te investeren in je leiderschap.


Zonder poespas en theoretisch geneuzel.


Praktisch, concreet en gelijk toepasbaar.


In deze intensieve training krijg je alle ingrediënten om je team vanaf nu als geoliede machine te laten draaien.


Het verschil met andere online trainingen of webinars? Niet alleen maar een mooi verhaal, maar gelijk aan de slag. Je krijgt de inzichten die je nodig hebt en koppelt hier gelijk acties aan om het in de praktijk te brengen.


Er gaat nu dus daadwerkelijk wat veranderen!

Wat een waardevolle tips en 'gedachtesprongen’!


- Reinier- 

Schitterend gedaan, Mariska

Nogmaals bedankt dat ik het mocht volgen 

- Fabienne -

Waarom ik doe wat ik doe?

Het is mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te laten werken met een geweldig team, omdat dat hun vrijheid teruggeeft en er dan zoveel meer mogelijk is! Dit gun ik elke ondernemer.

Aan het eind van deze masterclass: 

  • Heb je geleerd welke vraag je jezelf nooit meer mag stellen (wat je nu wel doet, dat weet ik zeker) omdat dit alleen al je op dit moment enorm in de weg zit.
  • Heb je alle stappen helder om het in je team als geoliede machine te laten lopen én voor jezelf rust en vrijheid te creëren.
  • Heb je de acties in handen om het gelijk in de praktijk te brengen.
  • Weet je precies hoe je nu een transformatie kunt maken waar je zo naar verlangt en je leven terugkrijgt.
  • Heb je alles in handen om zelf weer te werken met de juiste focus vanuit rust en controle en je team de rest te laten doen waarbij je het volste vertrouwen hebt dat het goed komt.Wat:

  • Online masterclass van 2 uur
  • Extra: ebook ‘Ontdek je leiderschapsstijl’
  • Extra: een Team Performance-call persoonlijk met mij waarin ik met je meekijk naar je persoonlijke situatie en waar je eventueel nog hulp bij kunt gebruiken.Wanneer: geen datum gepland, stuur een email als je wil weten of er binnenkomt een aankomt


Deelnemers: max 12 deelnemers


Locatie: achter je computer


Investering: € 47, euro (dit is incl de masterclass, ebook en een Team Performance-call met mij persoonlijk)

Voor ondernemers die zich niet langer gevangen willen voelen in hun bedrijf en die hun team en leiderschap serieus nemen.