1 op 1 coaching Purple.
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hi,

Wil je het liefst 1 op 1 met mij werken om volgende stappen te zetten in je leidinggevende rol? Ik heb hiervoor heel beperkt plek.


Vind je leidinggeven als ondernemer best ingewikkeld? Ben je vooral operationeel aan het managen en vind je hier maar weinig aan? Wil je niet steeds de verkeerde mensen aantrekken voor je team en je steeds zorgen maken over je personeel?


Verlang je juist naar een situatie waarbij dat leiderschap je makkelijker afgaat, het soepel loopt in je team, jij juist rust in je hoofd en weer meer vrijheid ervaart en je weer AAN je bedrijf kunt werken?


Meld je nu aan voor een intakegesprek en dan kijken we samen waar je nu staat, waar je naartoe wil en wat je nu belemmert om daar te komen. We kijken dan of ik je kan helpen middels 1 op 1 coaching.


Ik werk hiervoor met een strippenkaart van 4 sessies à 1,5 uur voor € 2.500,- excl BTW.

Hoe anderen het hebben ervaren:

"De begeleiding van Mariska vind ik erg goed, het persoonlijke contact is erg fijn. Ze had geduld als ik iets niet goed kon uitleggen en luistert zonder vooroordelen."

Janna de Vilhena Colauto- Yourzine

"Mariska is neutraal, toegewijd en heeft veel persoonlijke aandacht. Ze weet inzicht en richting te geven. Voor ons heeft dit geleid tot: focus, energie en veel werkplezier." 

Maarten-Jan Stam- directeur InHealth

"Van te voren had ik wel mijn twijfels, omdat ik dacht dat coaching vooral gebakken lucht was. Zou ik dit niet zelf kunnen? Gaat het me echt concreet iets opleveren? Is het het geld wel waard? Het heeft me uiteindelijk heel veel opgeleverd! Inzicht, overzicht, rust, enthousiasme en een drive om een concreet plan uit te voeren! Heel fijn! De begeleiding van Mariska heb ik ervaren als met advies en richting en erg deskundig. Ik vond het erg waardevol" 

Suzanne van Duijn- directeur/eigenaar SuusjeHQ

Cookies