1 op 1 coaching Purple.

Hi,

Wil je het liefst 1 op 1 met mij werken om volgende stappen te zetten in je leidinggevende rol? Ik heb hiervoor plek, maar beperkt.


Vind je leidinggeven als ondernemer best ingewikkeld? Ben je vooral operationeel aan het managen en vind je hier maar weinig aan? Doe je nog steeds veel zelf? Maak je je steeds zorgen over je personeel en ervaar je er stress van?


Verlang je juist naar een situatie waarbij dat leiderschap je makkelijk afgaat, het soepel loopt in je team, jij juist rust in je hoofd hebt en weer meer vrijheid ervaart?


Meld je nu aan voor een intakegesprek en dan kijken we samen waar je nu staat, waar je naartoe wil en wat je nu belemmert om daar te komen. We kijken dan of ik je kan helpen middels 1 op 1 coaching en vertel je over de mogelijkheden.

Hoe anderen het hebben ervaren:

"De begeleiding van Mariska vind ik erg goed, het persoonlijke contact is erg fijn. Ze had geduld als ik iets niet goed kon uitleggen en luistert zonder vooroordelen."

Janna de Vilhena Colauto- Yourzine

"Mariska is neutraal, toegewijd en heeft veel persoonlijke aandacht. Ze weet inzicht en richting te geven. Voor ons heeft dit geleid tot: focus, energie en veel werkplezier." 

Maarten-Jan Stam- directeur InHealth

"Van te voren had ik wel mijn twijfels, omdat ik dacht dat coaching vooral gebakken lucht was. Zou ik dit niet zelf kunnen? Gaat het me echt concreet iets opleveren? Is het het geld wel waard? Het heeft me uiteindelijk heel veel opgeleverd! Inzicht, overzicht, rust, enthousiasme en een drive om een concreet plan uit te voeren! Heel fijn! De begeleiding van Mariska heb ik ervaren als met advies en richting en erg deskundig. Ik vond het erg waardevol" 

Suzanne van Duijn- directeur/eigenaar SuusjeHQ

arrow_drop_up arrow_drop_down